Welkom in de wereld van Hendriks precon

Staal en beton: we zetten beide schijnbaar moeiteloos naar onze hand. In de vele tientallen jaren dat we stalen bekistingen ontwerpen, produceren en monteren hebben we steeds nieuwe oplossingen weten te bedenken voor steeds complexere vraagstukken. Onze kracht is meer dan de optelsom van onze specialisten. Omdat onze kennis en capaciteiten elkaar aanvullen vormen we een sterk team dat bedenkt en realiseert.

Infra
De eisen die architecten aan kunstwerken bij infrastructurele projecten stellen, worden steeds hoger. Onze bekistingen bieden adequate antwoorden op steeds weer nieuwe eisen. Zowel qua vormen als in esthetisch opzicht, leveren onze bekistingen een essentiële bijdrage aan betonnen hoogstandjes in onze samenleving. Vele soorten tunnels, kademuren, viaducten en fly-overs in binnen- en buitenland zijn gerealiseerd met bekistingen van Hendriks precon.

Prefab
Op het gebied van prefab mallen blijft onze portfolio zich in hoog tempo uitbreiden. Na betonmallen voor alle soorten kolommen, pijlers en vloerplaten kwamen continu nieuwe opdrachten: van milieucontainers, tribune-elementen en windmolenschachten tot prefab woningen, stapelblokken, gevangeniscellen en studentenwoningen. Betonfabrieken kunnen dan ook altijd rekenen op ons oplossend vermogen en onze creatieve denkwijze: we koppelen bewezen technieken aan nieuwe toepassingen en zoeken altijd naar nog meer efficiency en gebruiksvriendelijkheid.