Werknemer in de spotlight!

In 2005 begonnen als stagiair in de werkplaats en in 2016 doorgegroeid naar Technisch commercieel adviseur. Wilfred van Tuil heeft de afgelopen 12 jaar grote stappen gezet binnen Hendriks precon en is nog niet klaar met zijn leer- en groeiproces.

Wilfred aan het woord:

‘’ Na het afronden van mijn opleiding MTS werktuigbouwkunde met de daarbij behorende stage, begon ik in 2006 mijn loopbaan bij Hendriks precon als Constructie bankwerker. Na 7 jaar ervaring groeide ik door tot Hoofd tekenkamer. Hendriks stimuleert doorgroeien binnen het bedrijf en creëert hier ook de goede randvoorwaarden voor’’.

‘’ In 2016 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als Technisch commercieel adviseur. Door mijn ervaring in de functies van constructie bankwerker, tekenaar en als hoofd tekenkamer, was dit een zeer goede volgende stap voor mij. Mijn technische kennis en ervaring binnen Hendriks precon kan ik heel goed benutten binnen deze functie. De eisen en wensen van de klant correct in kaart brengen en hun daarin adviseren is voor mij een geweldige uitdaging waar ik echt mijn passie in kwijt kan’’.

‘’Onze producten zijn niet standaard, geen aanvraag is hetzelfde. Complexe mallen die uiteindelijk gebruiksvriendelijk voor de klant moeten zijn, dat is voor mij de grootste uitdaging.
Een kwalitatief hoogstaand product leveren, dat is absoluut waar wij voor staan’’.

‘’Hendriks precon is een enorm sociaal bedrijf, waar echt naar de mensen achter de functie gekeken wordt. Er is ruimte voor iedereen om te groeien, in elke laag binnen onze organisatie. Flexibel en meedenken met elkaar als collega’s, maakt Hendriks precon tot een goede organisatie’’.

Terug naar overzicht