Stapelblokmallen uit voorraad leverbaar

Al geruime tijd levert Hendriks precon mallen voor betonnen stapelblokken.
Recent werd het leveringsprogramma verder uitgebreid.

Betonnen stapelblokmallen
Betonnen stapelblokken worden dagelijks in verschillende delen van de bouwsector ingezet. Typerende voorbeelden daarvan zijn (tijdelijke) geluids-, scheidings- of brandwerende wanden, maar ook bij de bouw van opslagloodsen e.d. komen we de blokken tegen. Maar hoe produceer je dergelijke betonnen blokken op een efficiënte manier zonder afbreuk te doen aan kwaliteit? Hendriks precon levert hiervoor robuuste stapelblokmallen waarmee de blokken efficiënt kunnen worden geproduceerd. Ook de grotere varianten hiervan zijn nu uit voorraad leverbaar.

De robuuste mallen van Hendriks precon zijn maatvast – het stevige plaatwerk staat daarvoor garant. De mallen zijn uitgevoerd met massieve vellingkanten voor een esthetisch fraaie uitvoering met V-groef. Een groot aantal klanten gebruikt de Hendriks precon-mallen voor de productie van hun stapelbare blokken die als een legosysteem op elkaar worden gezet.

Verdere uitbreiding
De ontwikkeling, engineering en productie van stapelblokmallen van Hendrik vinden in-huis plaats. Dat betekent dat in overleg met de klant een grote verscheidenheid aan varianten mogelijk is. De meest recente uitbreiding van de stapelblokmallen betreft de variant van 1600 x 800 x 800 mm (l x b x h). Deze mallen worden op voorraad gehouden, zodat de levering ervan nagenoeg direct plaats kan vinden. Indien gewenst kunnen de mallen ook worden gehuurd. De vormvaste mallen zijn voorzien van 8 nokken op het boven- en ondervlak die in elkaar passen en daarmee voor een stevig verband zorgen.

Terug naar overzicht