Randkisten nu via website te bestellen

De randkisten van Hendriks precon zijn nu via de website te bestellen, waarbij de bezoeker de keuze heeft uit enkelvoudige of complexe producten.
De randkisten worden geleverd met magneten met een magneetkracht die varieert van 9.000 – 20.000 N. Er kan worden gekozen uit randkisten met enkele of dubbele stortzijde en in verlengbare of ophoogbare uitvoeringen. Afhankelijk van de uitvoering zijn de magneten losneembaar. Het totale programma omvat 5 uitvoeringen magneetranden.

Verschillende uitvoeringen
Type A wordt geleverd kan worden geleverd met dubbele stortzijde en met een maximale magneetkracht van 9.000 N. Type B is op te hogen met demontabele opzetstukken en is leverbaar met 20.000 N magneten. Type C is uitgevoerd met losneembare magneten tot 9.000 N inclusief behuizing. Type D is traploos verlengbaar en voorzien van losneembare 9.000 N magneten inclusief behuizing. Tenslotte is het traploos verlengbare type E uitgevoerd met dubbele stortzijde. Deze uitvoering, met 20.000 N magneten, is op te hogen met opzetstukken.

Gebruiker aan de knoppen
Op de website kan de gebruiker zelf een keuze maken voor één van de uitvoeringen en de gewenste aantallen en bijbehorende lengte, hoogte en breedte aangeven. Afhankelijk van het type kan worden aangegeven of de rand moet worden geleverd met een- of dubbelzijdige stortzijde.

Na het invullen van alle benodigde gegevens, kan de bezoeker van de website zijn contactgegevens invullen, waarna het heldere besteloverzicht met één druk op de knop kan worden verzonden.

Terug naar overzicht